EUCERIN HF X3 VIT C BOOSTER (3X7,5ML)

ARTIKELNUMMER: 4353215 Categorieën: ,

 45,95  43,65

10% pure Vitamine C: is een effectieve anti-oxidant en stimuleert de productie van collageen in de huidcellen. Hyaluronzuur van laag moleculair gewicht: Dringt door in de epidermale huidlagen waar rimpels ontstaan. Eucerin Hyaluron-Filler Vitamine C Booster met 10% pure en geactiveerde Vitamine C is speciaal ontwikkeld om vrije radicalen te bestrijden en de eerste tekenen van veroudering aan te pakken: het versterkt de huid, vermindert rimpels en laat de huid er gladder, frisser en stralender uitzien. Is geschikt voor alle huidtypes en in klinische en dermatologische studies is bewezen dat het de huid versterkt en rimpels zichtbaar vermindert. De huid is gladder, frisser en stralender in slechts 7 dagen en de resultaten verbeteren nog na langere tijd.

Gebruik:

Je kunt het ‘s morgens of ‘s avonds gebruiken. Breng aan vóór je dag- of nachtcrème of combineer met je hydraterende crème voordat je het aanbrengt.
Verwijder folie, druk 2 tot 3 keer op de knop om de Vitamine C vrij te geven, schud min. 10 seconden vóór het eerste gebruik, draai de dop los, draai het flesje ondersteboven en druk op de knop om het product vrij te geven.

Samenstelling:

Aqua – Ascorbic Acid – Glycerin – Squalane – Isopropyl Palmitate – Dibutyl Adipate – Glyceryl Stearate – Distarch Phosphate – Methylpropanediol – Sodium Hyaluronate – Glycyrrhiza Inflata Root Extract – PEG-40 Stearate – Sorbitan Stearate – Sodium Cetearyl Sulfate – Dimethicone – Acrylic Acid/VP Crosspolymer – Xanthan Gum – Trisodium EDTA – 1,2-Hexanediol – Piroctone Olamine – Phenoxyethanol – BHT – Parfum.

Aanverwante producten: