ORGITAN FAST B+PHARMA (60TABL)

ARTIKELNUMMER: 3319530 Categorieën: , ,

 107,89  102,50

Uitverkocht

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

4 verschillende probiotica in synergie met Prolac T. Via de gepatenteerde technologie zijn de probiotica van ORGITAN FAST® van een dubbele coating voorzien. De eerste laag houdt de probiotica in goede conditie. De tweede laag beschermt de probiotica tegen maagsap en gal. Door dit pH-afhankelijke coatingsysteem blijven de probiotica in goede conditie en in leven. Prolac-T is een bacteriocine. Bacteriocines zijn eiwitten met bijzondere eigenschappen. Prolac-T is afkomstig van de Lactobacillus acidophilus en via een uniek tyndalisatieproces verfijnd afgestemd.

Gebruik:

2 tabletten per dag gedurende 3 dagen. De tabletten kunnen gekauwd of doorgeslikt worden.

Zwangerschap/borstvoeding:

Mag tijdens de zwangerschap en borstvoeding worden gebruikt.

Samenstelling:

Levende melkzuurbacteriën: Lactobacillus plantarum 7,1 x 108 CFU – Streptococcus thermophilus 4,6 x 108 CFU – Bifi dobacterium lactis 4,6 x 108 CFU – Lactobacillus acidophilus 4,6 x 108 CFU – Bacteriocines 340 mg – Prolac-T (tyndalised L. acidophilus) – Isomalt-Sorbitol – Xylitol – Sucralose – MagnesiumstearaatAroma: Ananas – Ascorbinezuur.

Aanverwante producten: