ALFA DIGEST (30CAPS)

ARTIKELNUMMER: 3641990 Categorieën: , ,

 16,95  16,10

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

Ter ondersteuning van de eiwitvertering, na een zware maaltijd of bij te snel eten, bij een opgeblazen gevoel en winderigheid 1 à 2 uur na de maaltijd, ter preventie en sneller herstel bij (reizigers)diarree, ter preventie van maagslijmvlieserosie bij langdurig gebruik van niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID) of cortisone, om zuurbranden en/of reflux te voorkomen, voor een betere opname van vitaminen en mineralen, zoals ijzer en vit B12 (bloedarmoede), zink (nachtblindheid en oogaandoeningen) en magnesium (spierkrampen, osteoporose)

Gebruik:

1 vegetarische capsule bij iedere eiwitrijke maaltijd (vis, vlees, eieren, peulvruchten). Als één uur na de maaltijd het zwaar gevoel aanhoudt, kan een extra vegetarische capsule ingenomen worden.

Preventie reizigersdiarree: 1 vegetarische capsule bij iedere eiwitrijke maaltijd.

Waarschuwingen:

Bij regelmatige maagpijn, raadpleeg eerst je gezondheidsprofessional alvorens Alfa Digest te nemen.

In geval van maagpijn kort na het innemen van Alfa Digest is de kans groot dat je maagslijmvlies verdund is. Stop dan het gebruik van Alfa Digest en stap over naar Alfa Gastric om het maagslijmvlies te herstellen. Deze pijn is onschadelijk en zal vrij snel (binnen het uur) verdwijnen

Verwittig uw gezondheidsprofessional wanneer je Alfa Digest inneemt: samen met ontstekingsremmers, cortisone of dagelijks gebruik van pijnstillers, daar deze medicijnen het slijmvlies van de maagwand verdunnen en een overgevoeligheid kunnen teweegbrengen. samen met maagzuurremmers of andere medicijnen voor de maag. Een verleden hebt van maagontstekingen of maagbloedingen.

Samenstelling:

Betaïne HCL 500 mg – Pepsine (3.000 USP/g) 100 mg – Gember (Zingiber o cinale Rosc. – wortelextract) gestandaardiseerd op 5% gingerolen (rhizome) 10 mg – Alkaline protease (500.000 HUT/g) 10 mg.

Aanverwante producten: