MOREPA MOVE PLUS CURCUMA NF (60STUK)

ARTIKELNUMMER: 4356010 Categorieën: ,

 55,07  52,32

Uitverkocht

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

MorEPA Move is een Minami formule voor soepel bewegen, die hoog gedoseerde (90%) omega 3 (445 mg EPA + 136 mg DHA) combineert met kurkuma, vitamine C. Kurkuma helpt de gewrichten soepel houden en draagt bij tot sterke botten. Vitamine C speelt een rol in de normale collageenvorming voor de normale werking van kraakbeen en botten. EPA en DHA dragen bij tot: de normale hartwerking en de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en de normale hersenfunctie.

Gebruik:

Voor volwassenen 2 softgels per dag, bij een maaltijd.

Samenstelling:

Diepzeevisolie TG concentraat (uit ansjovis, sardine en makreel) – visgelatine – kurkuma extract (Curcuma longa L.) en fosfatidylcholine complex (bevat soja) –  bevochtigingsmiddel: glycerol, ascorbinezuur – stabilisator: zonnebloemlecithine – stabilisator: bijenwas – natuurlijk sinaasappelaroma – antioxidant: mix van rozemarijn- en tocoferolrijk extract (Miradoxan) – kleurstof: ijzeroxide.

 

Aanverwante producten: