BIOCONDIL (90ZAK)

ARTIKELNUMMER: 3142049 Categorieën: ,

 56,75  53,91

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

Biocondil bevat glucosamine en chondroïtine. Dit zijn twee van de belangrijkste structurele eiwitten die overvloedig aanwezig zijn in het kraakbeen, de gewrichten en de pezen. Biocondil bestaat uit D-glucosaminechloorhydraat, een erg zuiver (> 99 %) en erg stabiel product. Het bevat geen toegevoegd zout (NaCl of KCl) en biedt het voordeel een hoog gehalte aan glucosamine te bevatten. Extra inname van glucosamine en chondroïtine kan helpen de beweeglijkheid van de gewrichten te verbeteren.

Gebruik:

1 zakje per dag. De inhoud van het zakje in een glas gieten en aanvullen met water op kamertemperatuur (of een andere drank zoals sinaasappelsap of melk). Goed roeren tot alles opgelost is (ongeveer één minuut) en dan uitdrinken.

Zwangerschap/borstvoeding:

Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, moet u eerst uw arts raadplegen alvorens een voedingssupplement in te nemen.

Samenstelling:

Per 1 zakje Biocondil: 1500 mg D-glucosaminehydrochloride – 1200 mg chondroïtinesulfaat – 40 mg vitamine C (50% RI).

 

Aanverwante producten: