PIROMED 0,5% GEL (50G)

ARTIKELNUMMER: 2114171 Categorieën: ,

 7,97  7,57

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Piromed 0,5 % gel is geïndiceerd voor de behandeling van diverse pijn- en ontstekingstoestanden, zoals artrose, posttraumatische of acute skeletspieraandoeningen, waaronder peesontsteking, ontsteking van de peesschede, periartritis, verstuiking, verrekking en lage rugpijn.

Gebruik:

Bij kinderen mag Piromed 0,5 % gel vanaf 12 jaar worden gebruikt.

De hoeveelheid te gebruiken Piromed 0,5 % gel is afhankelijk van de grootte van het te behandelen oppervlak. Maximaal wordt ongeveer 3 cm gel aangebracht 3 tot 4 maal per dag.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. NSAID’s, zoals Piromed 0,5% gel, kunnen het moeilijker maken om zwanger te worden. U moet uw arts inlichten als u van plan bent zwanger te worden of als u problemen heeft om zwanger te raken. De gebruiksveiligheid van Piromed 0,5% gel gedurende de zwangerschap is niet vastgesteld en zijn gebruik is in dergelijke gevallen dus niet aanbevolen.

De gebruiksveiligheid van Piromed 0,5% gel bij de zogende moeder is niet vastgesteld. Indien u borstvoeding geeft, moet u contact opnemen met uw arts die zal beslissen om hetzij te stoppen met borstvoeding, hetzij de behandeling met Piromed te stoppen/onderbreken.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is: piroxicam 0,5 % (0,5 g/100 g). De andere stoffen in dit middel zijn: propyleenglycol – isopropylalcohol – macrogol 7 glyceryl cocoaat – hypromellose – natrium hydroxide – natrium metabisulfiet – kaliumdiwaterstoffosfaat – gezuiverd water.

Aanverwante producten: