DAFALGAN PLUS CAFFEINE 500/65MG (20TABL)

 6,50  6,18

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Dafalgan Plus Caffeine bevat paracetamol, een pijnverlichtend geneesmiddel (pijnstiller) dat helpt om uw temperatuur te verlagen wanneer u koorts heeft en cafeïne die het pijnverlichtend effect van paracetamol versterkt en ervoor zorgt dat u meer alert bent.

Gebruik:

Geef geen Dafalgan Plus Caffeine aan kinderen onder 15 jaar of aan volwassenen of aan adolescenten die minder wegen dan 50 kg.

Gebruik bij volwassenen, ouderen en jongeren (van 15 tot 18 jaar) die meer wegen dan 60 kg: 1-2 tabletten om de 4-6 uur (tot driemaal daags). Neem niet meer dan 6 tabletten in een tijdspanne van 24 uur. Gebruik het geneesmiddel niet vaker dan om de 4 uur.

Gebruik bij volwassenen, ouderen en jongeren (van 15 tot 18 jaar) met een gewicht tussen 50 kg en 60 kg: 1 tablet om de 4-6 uur (tot driemaal daags). Neem niet meer dan 4 tabletten in een tijdspanne van 24 uur. Gebruik het geneesmiddel niet vaker dan om de 4 uur.

Zwangerschap / borstvoeding:

Dafalgan Plus Caffeine is niet aan te raden tijdens de zwangerschap en bij borstvoeding. Als het nodig wordt geacht om dit geneesmiddel toch te gebruiken, dan moet het worden toegediend onmiddellijk na de borstvoeding. 

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Samenstelling:

De werkzame stoffen in dit middel zijn paracetamol en cafeïne. Iedere tablet bevat 500 mg paracetamol en 65 mg cafeïne. – De andere hulpstoffen in dit middel zijn: – gepregelatiniseerd maïszetmeel – povidon – crospovidon – stearinezuur – microkristallijne cellulose – watervij colloïdaal silicium –  croscarmellose-natrium – magnesiumstearaat

Aanverwante producten: