WARTNER CRYO 2.0 (14ML)

ARTIKELNUMMER: 4149290 Categorieën: ,

 37,59  35,71

Wartner Cryo freeze is gebaseerd op de bevriezingsmethode gebruikt door artsen. Door de wrat direct en nauwkeurig te bevriezen, biedt het een doeltreffende en snelle manier om gewone wratten en voetwratten te verwijderen.

Gebruik:

STAP 1: Draai het witte gedeelte van de pen één keer volledig rond in de richting van de pijl totdat u een luide klik hoort. Draai stevig aan. Voer deze stap uitsluitend voor eerste gebruik uit. Verwijder de transparante dop niet. Als deze instructie niet wordt gevolgd, wordt de pen niet geactiveerd en is hij niet geschikt voor gebruik.

STAP 2: Plaats de pen met de transparante dop naar beneden gericht. druk het witte deel van de pen 7 seconden stevig naar beneden. een witte ijstablet wordt gevormd.

STAP 3: Verwijder de transparante dop. Als er een witte ijstablet wordt gevormd op het puntje van de pen, gebruik dan de pen onmiddellijk volgens stap 4.

Als u geen witte ijstablet ziet of als de tablet eraf is gevallen of vastzit in de transparante dop, plaats dan de transparante dop terug en herhaal dan stap 2.

STAP 4: Druk de ijstablet stevig tegen de wrat aan. 15 sec op dunne huid (handen, vingers, armen, tenen, boven- of zijkant van de voeten enz.). 40 sec op eeltige, dikke huid (voetzolen).

Verkeerd gebruik of een langere contacttijd met de wrat kan resulteren in huid- of zenuwschade.

NIET GEBRUIKEN BIJ KINDEREN JONGER DAN 4 JAAR.

Samenstelling:

Pen met 1 CO2-Patroon.

Dit product is een medisch hulpmiddel.

Aanverwante producten: