OENOBIOL BRONZE TEINT (30CAPS)

ARTIKELNUMMER: 4216420 Categorieën: ,

 24,90  23,66

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

De formule van Oenobiol Bronze Teint is verrijkt met plantenextracten en bevat koper dat bijdraagt tot de normale pigmentatie van de huid. Deze formule, die 5 natuurlijke bestanddelen en koper bevat, zorgt voor een uniforme teint. Uw teint is stralend en natuurlijk op het hele lichaam, zonder vlekken of strepen op de huid. Doordat er geen bètacaroteen is toegevoegd, geeft Oenobiol Bronze Teint geen oranje gloed over de huid.

Gebruik: 

1 capsule per dag tijdens de hoofdmaaltijd innemen met water.
Voor een optimaal resultaat, Oenobiol Bronze Teint 2 tot 3 maanden gebruiken, tot je het gewenste resultaat hebt bereikt.

Samenstelling:

Zonnebloemolie (Helianthus annuus L.), gelatine, tomatenextract (Lycopersicon esculentum Mill.), glansmiddel (glycerine), eencellig algenextract (Haematococcus pluvialis), emulgator (glycerinemonostearaat), glansmiddel (sorbitol), extract van kurkuma (Curcuma longa L.), extract van het Afrikaantje (Tagetes erecta L.), emulgator (zonnebloemlecithine), verdikkingsmiddel (bijenwas), koperbisglycinaat, kleurstof (ijzeroxide), chocoladearoma

Voedingssamenstelling voor 1 capsule

Tomatenextract: 104 mg waarvan lycopeen*: 10.4 mg
Droog extract van kurkuma*: 20 mg
Groot afrikaantje extract: 16.9 mg waarvan luteïne*: 2 mg waarvan zeaxanthine: 1 mg
Algenextract*: 26 mg waarvan astaxanthine*: 1.3 mg
Koper : 0.15mg

*Ingrediënten van plantaardige oorsprong

Aanverwante producten: