DEXERYL CREME NF (500G)

ARTIKELNUMMER: 4379475 Categorieën: ,

 17,50  16,63

Dexeryl verzachtende crème is speciaal geformuleerd om te voldoen aan de behoeften van de droge huid van het hele gezin en is een medisch hulpmiddel dat de huid beschermt en de signalen en symptomen van droge huid (xerose) behandelt, alsook verschillende huidaandoeningen (zoals atopische dermatitis, ichthyoses…) Dankzij de parabenenvrije, geoptimaliseerde formule hydrateert en herstelt Dexeryl doeltreffend de huid van uw gelaat en lichaam voor een onmiddellijk rustgevend gevoel. En om de kwetsbare huid van uw baby of kind te verzorgen, wordt Dexeryl verzachtende crème aanbevolen vanaf de geboorte.

Gebruik:

Breng een dunne laag crème één of tweemaal daags aan op de te behandelen huidzones, of vaker indien nodig, maar nooit meer dan 6 keer per dag.

Samenstelling:

Glycerol – witte zachte paraffine – vloeibare paraffine – glycerolmonostearaat – stearinezuur – dimethicon – macrogol 600 – trolamine – acrylamide/acryloyldimethyl tauraat copolymeer – isohexadecaan – polysorbaat – pentyleenglycol – ethylhexylglycerine – carbomeer – gezuiverd water.

Dit product is een medisch hulpmiddel.

Aanverwante producten: