ACETYLCYSTEINE APOTEX 600 MG (30ZAK)

ARTIKELNUMMER: 2226983 Categorieën: ,

 9,81  9,32

Uitverkocht

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

ACETYLCYSTEINE APOTEX 600 MG

Het generiek product van Lysox / Lysomucil.

Geneesmiddel (op basis van acetylcysteïne) voor het vloeibaar maken van slijmen (lost slijmen op die bij aandoeningen van de ademhalingswegen worden gevormd) en voor het behandelen van chronische bronchitis.

Gebruik:

Aandoeningen van de luchtwegen: Volwassenen en kinderen ouder dan 7 jaar : 1 zakje éénmaal per dag.
Kinderen van 2 tot 7 jaar: gebruik acetylcysteïne 200 mg vormen.

De vereiste hoeveelheid in een half glas water of een andere niet-alcoholische drank (b.v. melk, fruitsap) oplossen. Op die manier verkrijgt men een bereiding met een aangename smaak die als dusdanig kan worden ingenomen. Gedeeltelijk gebruikte zakjes mogen tot een volgende inname worden bewaard (het is raadzaam het overige deel binnen de 24 uur te gebruiken). Oplossingen moeten evenwel onmiddellijk worden gebruikt.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Hoewel tot dusver nooit bijwerkingen tijdens de zwangerschap werden beschreven, is voorzichtigheid geboden bij gebruik van dit product tijdens de zwangerschap.
Bij gebrek aan beschikbare gegevens is voorzichtigheid geboden bij gebruik van dit product tijdens het geven van borstvoeding.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is acetylcysteïne – De andere stoffen in dit middel zijn : aspartaam, beta-caroteen (E160) – sinaasappelaroma – sorbitol (E420).

 

 

Aanverwante producten: