ACETYLCYSTEINE SANDOZ 600 MG (10ZAK)

ARTIKELNUMMER: 3137635 Categorieën: ,

 6,01  5,71

Uitverkocht

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

ACETYLCYSTEINE SANDOZ 600 MG

Acetylcysteïn Sandoz 600 mg granulaat voor drank wordt gebruikt om slijmen los te maken en om gemakkelijker te kunnen ophoesten in geval van ademhalingsziekten met viskeus slijm bij adolescenten ouder dan 14 jaar en volwassenen.

Gebruik:

Volwassenen en adolescenten van 14 jaar en ouder nemen 1 sachet eenmaal per dag.

Na een maaltijd wordt Acetylcysteïn Sandoz opgelost in minstens een half glas koud water en dan moet het glas worden gevuld met warm, niet-kokend water. De oplossing moet worden geroerd en uitgedronken als de temperatuur aanvaardbaar is. Vermeng het koude en het warme water niet in omgekeerde volgorde. De gereconstitueerde oplossing moet na bereiding onmiddellijk worden toegediend.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Aangezien er onvoldoende ervaring is met het gebruik van acetylcysteïne tijdens de zwangerschap en de borstvoeding, mag u Acetylcysteïn Sandoz tijdens de zwangerschap en de borstvoeding alleen gebruiken als uw arts het absoluut noodzakelijk vindt.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is acetylcysteïne – De andere stoffen in dit middel zijn sucrose – ascorbinezuur (E 300) – natriumsacharine – citroensmaak – honingsmaak.

 

Aanverwante producten: