IBUPROFEN SANDOZ 200 MG (30TABL)

 4,95  4,70

Uitverkocht

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Dit geneesmiddel behoort tot de groep van de pijnstillers, koortswerende middelen en ontstekingsremmers.

Gebruik:

Voor oraal gebruik. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar.
Ibuprofen Sandoz 200 mg: neem 1 of 2 filmomhulde tabletten met een half glas water.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Neem dit geneesmiddel niet in tijdens de laatste drie maanden van de zwangerschap. Probeer het gebruik van dit geneesmiddel tijdens de eerste zes maanden van de zwangerschap te vermijden. Het gebruik van Ibuprofen Sandoz wordt ook niet aanbevolen tijdens de arbeid en de bevalling.

Ibuprofen gaat over in de moedermelk. Tot nu toe is geen enkel schadelijk effect bij zuigelingen bekend. Bijgevolg mag ibuprofen tijdens de borstvoeding worden gebruikt als het gaat om een kortdurende behandeling met de aanbevolen dosis. De onschadelijkheid na langdurig gebruik is niet vastgesteld. Raadpleeg een arts als u Ibuprofen Sandoz tijdens de borstvoeding vaker gebruikt dan af en toe.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is ibuprofen. – De andere stoffen in dit middel zijn microkristallijne cellulose – colloïdaal siliciumdioxide – natriumcarboxymethylcellulose – magnesiumstearaat – methylhydroxypropylcellulose – titaandioxide (E 171) – macrogol 400 – talk.

 

 

Aanverwante producten: