ARKORELAX SLAAP FLASH (20ML)

ARTIKELNUMMER: 4369690 Categorieën: ,

 12,50  11,88

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

ARKORELAX® Slaap Flash is uw bondgenoot om u te ontspannen en goed te slapen. De innoverende sublinguale spray zorgt voor een snelle werking dankzij een onmiddellijke vrijlating en absorptie van de bestanddelen: Goudpapaver bevordert de ontspanning en is erkend voor de weldoende werking op de slaapkwaliteit. Melatonine vult de formule aan.

Gebruik:

Bestemd voor volwassenen: Goed schudden voor gebruik. 2 verstuivingen onder de tong voor het slapen gaan of tijdens de nacht in geval van ontwaking. Het flacon goed recht houden. Bij eerste gebruik, 2-3 maal op de pomp drukken. Gelieve de dagelijkse dosis niet te overschrijden.

Zwangerschap/borstvoeding:

Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Samenstelling:

Voor 2 verstuivingen: Extract van het bovengrondse deel van Goudpapaver 6,6 mg – Melatonine 0,195 mg – Vulstof: sorbitol – Water – Stabilisator: glycerol – Ethanol – Extract van bovengronds deel van Goudpapaver(1) (Eschscholtzia californica Cham.) – Geconcentreerd citroensap (Citrus limon (L.) Burm. f.) – Natuurlijk aroma – Melatonine – Zoetstof: steviolglycosiden. Alcoholgehalte: 11% vol.

Aanverwante producten: