ESKIMO KIDS METAGENICS (105ML)

 18,10  17,20

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

Voor een optimale mentale en fysieke ontwikkeling van kinderen! Een gezond dieet met hoge nutritionele waarde is cruciaal voor de ontwikkeling en groei van onze kinderen. Vooral essentiële vetzuren mogen niet ontbreken. Ze zijn van belang voor de weerstand, maar vooral voor het ondersteunen van de opbouw van de zenuwcellen.

Gebruik:

5 ml (= 1 koffielepel) per dag.

Samenstelling:

Omega 3-vetzuren: EPA (eicosapentaeenzuur) 460mg – DHA (docosahexaeenzuur) 275mg – ALA (alfalinoleenzuur) 230mg – Omega 6-vetzuren: linolzuur 460mg – Omega 9-vetzuren: oliezuur 1,6mg – vitamine D (cholecalciferol) 5µg – vitamine E (gemengde tocoferolen) 6,5mg – natuurlijke raapzaadolie (Brassica rapa) 2,5ml – Sojalecithine – Tocoferolrijke extracten – Zonnebloemolie (Helianthus annuus) – Extract van rozemarijn (Rosmarinus officinalis L.) – Ascorbylpalmitaat – Sinaasappelaroma – Citroenaroma – Kersenaroma – Frambozenaroma.

Aanverwante producten: