HACDIL-S 15 ML UD (10FLAC)

ARTIKELNUMMER: 1174960 Categorieën: ,

 8,57  8,14

Uitverkocht

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

HACDIL-S 15 ML UD

Hacdil-S is aangewezen voor de ontsmetting van de geschonden huid en in het bijzonder voor de voorbehoedende behandeling van verontreinigde en besmette wonden in aanwezigheid van bloed of ander organisch materiaal.

Hacdil-S oplossing is tevens aangewezen voor de ontsmetting en reiniging van het medisch instrumentarium na gebruik.

Gebruik:

Hacdil-S is een steriele en gebruiksklare oplossing en moet dus onverdund aangewend worden.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Hacdil-S mag gebruikt worden tijdens de zwangerschap. De opname doorheen de huid is immers zeer beperkt of zelfs afwezig.

Hacdil-S mag gebruikt worden tijdens de borstvoeding. Hacdil-S mag niet gebruikt worden voor het ontsmetten van wonden op de borsten van vrouwen die borstvoeding geven.

Samenstelling:

De werkzame stoffen in Hacdil-S zijn: cetrimide (5 mg/ml) en chloorhexidine digluconaat (0,5 mg/ml). – De andere stoffen in Hacdil-S zijn: ethanol, kleurstof: luteum S (E110), natrium hydroxyde vel D-gluconolacton en gezuiverd water.

Aanverwante producten: