HIBISCRUB (24X25ML)

ARTIKELNUMMER: 1436005 Categorieën: ,

 34,47  32,75

Uitverkocht

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

HIBISCRUB is een vloeibare, ontsmettende en reinigende zeep op basis van chloorhexidine. HIBISCRUB is aangewezen bij : de ontsmetting en reiniging van de handen en voorarmen vóór een heelkundige ingreep, in de verpleegdiensten ter voorkoming van een kruisbesmetting en voor de totale lichaamshygiëne vóór en na een heelkundige ingreep.

Gebruik:

Hygiënisch ontsmetten van de handen: De handen en voorarmen bevochtigen en wassen met onverdunde Hibiscrub oplossing gedurende 1 minuut. Grondig spoelen en drogen.

Andere toepassingen: zie bijsluiter.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Hibiscrub mag gebruikt worden tijdens de zwangerschap en de borstvoeding. De opname doorheen de huid is immers zeer beperkt of zelfs afwezig.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is chloorhexidine digluconaat aanwezig als chloorhexidine digluconaat oplossing 20% (20 ml), overeenkomend met 4,0 g. – De andere stoffen in dit middel zijn poloxameer – isopropanol – lauryl dimethylamino-oxide – glycerol – PEG –7 glyceryl cocoaat – D-gluconolacton –  synthetisch citroenzuur aroma – cochenillerood (kleurstof: E 124) – natriumhydroxide – gezuiverd water.

 

Aanverwante producten: