ARMOLIPID (30TABL)

 19,50  18,53

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

ARMOLIPID

Een natuurlijk voedingssupplement met polycosanolen, rode gist rijst, foliumzuur, coenzyme Q10 en astaxanthine. Beheersen het gehalte van cholesterol in combinatie met een geschikt dieet.

 

Gebruik :

1 tablet per dag tijdens de maaltijd of onmiddellijk na de maaltijd.

 

Samenstelling :

Polycosanolen 10mg-Rijst gefermenteerd met Monascus purpureus (rode gist rijst) 200mg (equivalent aan monacoline 3mg)-Foliumzuur 0,2mg-Coenzym Q10 2mg-Microalgen droog extract 20mg (equivalent aan Astaxanthine 0,5mg).

 

Waarschuwing :

Niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier-, of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven, personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.

Aanverwante producten: