NUTRIVIT C FORTE 60GEL

ARTIKELNUMMER: 3534534 Categorieën: , ,

 22,95  21,80

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

NUTRIVIT C FORTE 60GEL

Vitamine C is een goede antioxidant die de cellen beschermt tegen oxidatieve stress, ondersteunt de energiestofwisseling, verhoogt de ijzeropname en draagt bij tot de collageenvorming voor een normale werking van de bloedvaten, tanden, tandvlees, botten, kraakbeen en huid. Vitamine C draagt eveneens bij tot de vermindering van vermoeidheid, een normale psychologische functioneren en de normale werking van het zenuwstelsel en het immuunsysteem.

 

Gebruik : 

1 capsule per dag. Nierpatiënten mogen niet meer dan 200mg Vitamine C per dag innemen gelet op onder andere het risico op hyperoxalemie.

 

Samenstelling :

Per vegetarische capsule: Vitamine C 455mg – Acerola vruchtextract 100mg gestandaardiseerd op 25% Vitamine C – Camu-camu vruchtextract 100mg gestandaardiseerd op 20% Vitamine C.

Aanverwante producten: