RESISTO BOOST VCAPS NF (30CAPS)

ARTIKELNUMMER: 3071685 Categorieën: ,

 24,95  23,70

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

RESISTO BOOST VCAPS NF

De krachtigste immuniteitsrespons. Gaat verschijnselen van verzwakking tegen. Vitamine C, vitamine D3 en zink dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem.

 

Gebruik :

Volwassenen:
Onderhoudskuur: 1 V-cap per dag.
Intensieve kuur: 3 V-caps per dag gedurende 3 dagen.

Kinderen: 1 V-cap per dag gedurende maximum 9 dagen.

Niet geschikt voor personen met een grote gevoeligheid voor ontstekingen en personen met een auto-immuunziekte zoals reumatoïde artritis, multiple sclerose en chronische inflammatoire bindweefselontstekingen (Lupus, Sjögren-syndroom, …) en voor personen die allergisch zijn voor bakkersgist.

Uit algemene voorzorg niet te gebruiken tijdens de zwangerschap of tijdens de periode van borstvoeding.

 

Samenstelling :

240 mg Gistcelwandconcentraat van bakkersgist Saccharomyces cerevisiae met minimum 85% beta-1,3/1,6-glucanen-Microkristallijne cellulose-E460 i-Hydroxypropylmethylcellulose-E464-20 mg Ascorbinezuur (vitamine C)-12,50 mg Zink-L-methionine-Mgstearaat-E470b-Sidioxide-E551-1,25 mcg Cholecalciferol (vitamine D3).

Aanverwante producten: