FORTICARE SINAAS/CITROEN (4X125ML)

ARTIKELNUMMER: 3041480 Categorieën: , , ,

 16,01

Uitverkocht

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

FORTICARE SINAAS/CITROEN

FortiCare® is een medische bijvoeding, speciaal voor kankerpatiënten. Deze energie- en eitwitrijke drinkvoeding bevat niet alleen voedingsstoffen die een kankerpatiënt dagelijks nodig heeft. Een correcte voeding verhoogt ook de weerstand en zorgt ervoor dat u minder last hebt van bijwerkingen. Bovendien bevat Forticare® EPA (visolie), dat een gunstig effect heeft op de voedingstoestand bij kanker.

 

Gebruik :

3 x 1 brikje per dag naast de normale voeding, levert diverse essentiële voedingsstoffen die voor patiënten met kanker belangrijk zijn.

 

Samenstelling :

Gedemineraliseerd water-Koemelkeiwit-Glucosestroop-Trehalose-Sacharose-Plantaardige oliën (maïsolie, canola olie)-Voedingsvezels (oligofructose, inuline, cellulose, resistent zetmeel)-Visolie-Trikaliumcitraat-Aroma (sinaasappel)-Natriumchloride-Magnesiumwaterstoffosfaat-Aroma (citroen)-Trinatriumcitraat-Mengsel van carotenoïden-Cholinechloride-Natrium L-ascorbaat-Kaliumhydroxide-Taurine-DL-α-tocoferylacetaat-L-carnitine-Ijzerlactaat-Zinksulfaat-Nicotinamide-Retinylacetaat-Natriumseleniet-Mangaansulfaat-Kopergluconaat-Pyridoxinehydrochloride-Calcium D-pantothenaat-Pteroylmonoglutaminezuur-D-biotine-Chroomchloride-Cholecalciferol-Cyanocobalamine-Thiaminehydrochloride-Natriummolybdaat-Natriumfluoride-Riboflavine-Kaliumjodide-Fyllochinon.

Aanverwante producten: