STUGERON DRUPPELS (100ML)

ARTIKELNUMMER: 0083451 Categorieën: , , ,

 19,30  18,34

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

STUGERON DRUPPELS

Verlicht een vorm van duizeligheid waarbij voorwerpen rond het lichaam lijken te draaien en de daarmee gepaard gaande symptomen zoals oorsuizen, misselijkheid en braken;

Verlicht gewone duizeligheid, concentratie- en geheugenstoornissen, irritatie, sommige soorten hoofdpijn en andere symptomen veroorzaakt door een verstoorde bloedcirculatie in de hersenen;

Verlicht pijn in de benen bij het lopen, beenzweren, koude of gevoelloze vingers en tenen, nachtelijke kuitkrampen en andere symptomen veroorzaakt door een verstoorde bloedcirculatie in armen en benen.

STUGERON voorkomt ook reisziekte en migraine.

Gebruik:

U moet het geneesmiddel innemen na de maaltijd. Los de suspensie voor oraal gebruik op in wat water of in een andere drank. Schud het flesje vóór elk gebruik.

Uw arts zal u zeggen hoeveel STUGERON u moet nemen. Het beste is om te beginnen met een kleine hoeveelheid STUGERON, om dan geleidelijk de dosis te verhogen tot het gewenste resultaat wordt bereikt. Uw arts zal u uitleggen hoe u dat precies moet doen.

In de meeste gevallen: 8 druppels 3 maal per dag.
Voor een verstoorde bloedcirculatie in armen of benen, en vooral voor pijn in de benen tijdens het lopen: 16 tot 25 druppels 3 maal per dag.

Voor reisziekte: U moet STUGERON een halfuur innemen vóór het vertrek, en voor langere reizen neemt u het vervolgens om de zes uur in.
Vanaf 13 jaar: 8 druppels en Kinderen 6-12 jaar: 4 druppels.

Belangrijk! Neem niet meer dan 75 druppels per dag.

Zwangerschap/borstvoeding:

Als u zwanger bent of van plan bent om zwanger te worden, informeer dan uw arts, die zal beslissen of u STUGERON mag gebruiken.
Als u STUGERON gebruikt, wordt u aangeraden geen borstvoeding te geven, omdat zeer kleine hoeveelheden van het geneesmiddel uitgescheiden zouden kunnen worden in de moedermelk.

Rijvaardigheid:

Vooral in het begin van de behandeling kan STUGERON sufheid veroorzaken, waardoor u minder alert bent en uw vermogen om een voertuig te besturen, vermindert.

Samenstelling:

Cinnarizine – sorbitol vloeibare niet-kristallijne oplossing – alcohol – microkristallijn cellulose – natrium carmellose, polysorbaat 20 – methylparahydroxybenzoaat – propylparahydroxybenzoaat – synthetisch bananenaroma – gezuiverd water.

Aanverwante producten: