BIONAL IDEAAL GEWICHT (40CAPS)

ARTIKELNUMMER: 0391599 Categorieën: , , ,

 8,99  8,54

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

IdeaalGewicht bevat een bijzondere combinatie van plantaardige extracten voor mensen die slank willen worden of blijven en voor een natuurlijke en regelmatige stoelgang. IdeaalGewicht bevordert de darmwerking waardoor de energieopname van bepaalde voedingsstoffen, zoals vetten en suikers, wordt verminderd. Dit helpt bij overgewicht en om af te slanken. IdeaalGewicht heeft een ontslakkende invloed en is darmreinigend. Berkenblad, Boon en het extract van de Kattedoornwortel ondersteunen een goede vochtbalans.

Gebruik:

1-3 x daags 1 capsule, bij voorkeur voor de maaltijden met water innemen, gedurende maximaal 10 dagen. Na 1-2 maanden mag de kuur herhaald worden.

Samenstelling:

Gelatine – soja -olie – senna extract (senna alexandrina 15%) – glycerol – sorbitol – berkextract ( betula pendula 6%)  – kattendoornextract ( ononis spinosa 4%) – boonextract ( phaseolus vulgaris 4%) – sojalecithine – siliciumdioxide.

 

Aanverwante producten: