REPARIL GEL (40G)

ARTIKELNUMMER: 2396083 Categorieën: ,

 7,81  7,42

Uitverkocht

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Geneesmiddel op basis van Aescine (extract van de Indische Paardekastanje) en van Salicylaat voor de symptomatische behandeling van oedemen en hematomen van traumatische oorsprong en bij pijn van de varikeuze trajekten.

Gebruik:

Het is algemeen aangewezen om een bepaalde hoeveelheid gel, van de grote van een hazelnoot, drie à vier maal per dag aan te brengen op de te behandelen plaats, niet inwrijven, laten opdrogen.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Tot de 24ste week van amenorroe (na 5 maanden zwangerschap) kan uw arts u dit geneesmiddel indien echt nodig voorschrijven voor gebruik op een specifieke plek.
REPARIL 1% GEL is gecontra-indiceerd gedurende het derde trimester van de zwangerschap vanaf de 24ste week van amenorroe omdat de effecten op uw kind ernstige gevolgen kunnen hebben, met name met betrekking op hart en nieren, en dat zelfs met één enkele toepassing.

Aangezien NSAID’s in moedermelk worden uitgescheiden, moet het gebruik ervan bij vrouwen die borstvoeding geven uit voorzorg worden vermeden. Bij vrouwen die borstvoeding geven mag de gel in geen enkel geval op de borst worden gesmeerd.

Samenstelling:

Aescin 1 g – Diethylaminesalicylaat 5 g –  Lavendelolie – neroli olie – Carbomer – Macrogol 6 glycerol caprylocapraat – Dinatrium edetaat – Trometamol – Isopropylic alcohol – gereinigd water.

Aanverwante producten: