ARKO VEINOTONYL (30GELU)

ARTIKELNUMMER: 3222882 Categorieën: ,

 23,80  22,61

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

Op basis van planten en vitamine B2. Druif en Muisdoorn helpen de circulatie te ondersteunen. Moerasspirea draagt bij tot een goede eliminatie van water waardoor de drainage van het lichaam bevorderd wordt en zo een gevoel van lichtheid bekomen wordt. Vitamine B2 is een antioxidant die helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

Gebruik:

1 capsule per dag, bij voorkeur ‘s morgens vóór het ontbijt innemen met een groot glas water. Gedurende minstens 2 maanden.

Zwangerschap/borstvoeding:

Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Niet geschikt voor personen die lijden aan een allergie voor salicylzuurderivaten of aan een overgevoeligheid voor één van de ingrediënten.

Samenstelling:

Extract van Druivenpit en –schil (Vitis vinifera L.) – Extract van Citroenschil (Citrus limonum (L.) Burm. F.), getitreerd aan 35 % fl avonoïden – Extract van de wortel van Muisdoorn (Ruscus aculeatus L.), getitreerd aan 10 % ruscogenine – Vulstoffen: cellulose en calciumfosfaat – Droog extract van de bloeiwijze van Moerasspirea (Filipendula ulmaria (L.) Max.), getitreerd aan 10 % fl avonoïden – Antiklontermiddelen: siliciumdioxide, magnesiumstearaat, mono- en diglyceriden van vetzuren – Vitamine B2 – Omhulsel: hydroxypropylmethylcellulose – Kleurstoffen: ijzeroxide en titanium dioxide.

Aanverwante producten: