MY GASTRIC (60CAPS)

ARTIKELNUMMER: 4297974 Categorieën: ,

 34,90  33,16

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

De unieke 3-in-1 formule My gastric biedt een totaal aanpak voor een gezonde spijsvertering. My gastric is een combinatie van gemberwortel extract, plantaardige enzymen en sporebiotica®. Sporebiotica® zijn een nieuwe generatie Bacillusbacteriën die de unieke eigenschap hebben om sporen te vormen. In de vorm van sporen zijn deze bacteriën uiterst weerstandig tegen hoge temperatuur, vochtigheid, maagzuur en galzouten. Ze kunnen daarom erg lang bewaard worden en overleven maximaal de passage doorheen de maag naar de dunne darm.

Lichte maag – gezonde maagfunctie.

Gebruik: 

Vanaf 12 jaar: 1 tot 2 capsules bij de maaltijd.
Kinderen van 6 tot 12 jaar: 1 capsule bij de maaltijd.

Zwangerschap/borstvoeding: 

De aanbevolen dagdosis niet overschrijden en niet gebruiken bij zwangerschap.

Samenstelling: 

Bevat per 2 capsules: 2,5 miljard CFU Bacillus coagulans MY01 – 2,5 miljard CFU Bacillus subtilis MY02 – 100 mg gember extract (Zingiber officinales) 20% gingerolen – 150 mg enzymes (α-amylase, cellulase, lactase, lipase, papaïne en protease) – 50 mg acacia vezels.

Vernieuwde formule van MY DIGEST.

Aanverwante producten: