TIORFIX VOLW 100 MG (20CAPS)

ARTIKELNUMMER: 2895050 Categorieën: ,

 16,50  15,68

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Tiorfix is geïndiceerd voor de behandeling van symptomen van acute diarree bij volwassenen als de oorzaak van de diarree niet kan behandeld worden.

Gebruik:

De gebruikelijke dosering is één capsule driemaal daags, in te slikken met een glas water. Tiorfix wordt bij voorkeur ingenomen vóór de hoofdmaaltijden, maar om uw behandeling te starten, mag u om het even wanneer één capsule Tiorfix innemen.

Zwangerschap/borstvoeding:

Het gebruik van Tiorfix wordt niet aanbevolen als u zwanger bent, denkt zwanger te zijn of als u borstvoeding geeft. Bent u zwanger, dentkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u geneesmiddelen gebruikt

Samenstelling:

Het werkzaam bestanddeel is racecadotril. Elke capsule bevat 100 mg racecadotril. De andere bestanddelen zijn lactosemonohydraat – gepregelatiniseerd maiszetmeel – magnesiumstearaat – watervrij colloïdaal siliciumdioxide. De capsule bevat gelatine – geel ijzeroxide (E172) – titaandioxide (E171).

 

Mogelijk wordt dit product geleverd met CNK 3303856.

Aanverwante producten: