PROTECTIS JUNIOR (60TABL)

ARTIKELNUMMER: 3439114 Categorieën: , ,

 44,95  42,70

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

De natuurlijke darmflora kan door diverse omstandigheden gewijzigd worden. Door de aantasting van de darmflora kan ook de darmfunctie negatief beïnvloed worden. Lactobacillus reuteri Protectis is een bacterie die van nature aanwezig is in het menselijk lichaam, meer bepaald in het spijsverteringskanaal. Lactobacillus reuteri Protectis maakt deel uit van de natuurlijke darmflora. Vitamine D3 draagt bij tot het behoud van de goede werking van het immuunsysteem.

Gebruik:

Voor kinderen van 3 tot 12 jaar: 1 kauwtablet per dag.

Samenstelling:

Lactobacillus reuteri DSM 17938 (Lactobacillus reuteri Protectis®) (108 levende cellen per kauwtablet) – Cholecalciferol (Vitamine D3 ) (10 µg per kauwtablet) – Isomalt – Xylitol – Palmolie – Calciumstearaat – Sinaasappelsmaakstof – Citroenzuur watervrij. Bevat geen lactose.

Aanverwante producten: