DUPHALAC (1L)

ARTIKELNUMMER: 1541523 Categorieën: ,

 20,05  19,05

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Duphalac siroop bevat een laxeermiddel genaamd lactulose. Het zorgt voor een zachtere en beter uit te scheiden stoelgang door water in de darm aan te trekken. Het wordt niet in het lichaam opgenomen.

Gebruik:

Laxeermiddelen mogen normaal niet worden gegeven aan zuigelingen en kleine kinderen. In speciale omstandigheden kan uw arts Duphalac siroop aan een kind, zuigeling of baby voorschrijven. Uw arts zal dan de behandeling nauwlettend opvolgen.

Neem uw dosering altijd op een vast tijdstip van de dag in. Slik het geneesmiddel snel door. Laat het niet in uw mond zitten. U kunt Duphalac siroop onverdund of verdund met vloeistof innemen. Voor Duphalac siroop in flessen kunt u het bijgevoegde maatbekertje gebruiken.

Start en onderhoudsdosering: zie bijsluiter.

Zwangerschap/borstvoeding:

Duphalac siroop mag gebruikt worden tijdens de zwangerschap of de borstvoeding. Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt

Samenstelling:

De werkzame stof in Duphalac siroop is lactulose. Duphalac siroop bevat geen hulpstoffen.

 

Aanverwante producten: