COLOFORT (4ZAK)

ARTIKELNUMMER: 1720465 Categorieën: ,

 16,62  15,79

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Bevat als werkzame stoffen macrogol 4000 en zouten, die de stoelgang bevorderen. Colofort wordt gebruikt bij volwassenen en bejaarden voor darmspoelingen ter voorbereiding van een onderzoek of een operatie ter hoogte van de dikke darm.

Gebruik:

Bij kinderen en jongeren tot 18 jaar werden de veiligheid en efficiëntie van Colofort niet aangetoond.

Aanbevolen dosering: Gebruik 1 zakje per 15 tot 20 kg lichaamsgewicht.
Los de inhoud van het zakje op in water: gebruik 1 liter water per zakje. Meng goed tot het poeder volledig is opgelost (heldere, kleurloze oplossing). De oplossing is smakelijker als ze goed koel is. Bewaar de oplossing daarom in de koelkast (maximum 24 uur).

Zwangerschap/borstvoeding:

Gebruik Colofort niet tijdens de zwangerschap of bij borstvoeding, tenzij strikt noodzakelijk en onder toezicht van een arts.
Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met u arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Samenstelling:

De werkzame stoffen in dit middel zijn macrogol (polyethyleenglycol) 4000 – anhydrisch natriumsulfaat – natriumbicarbonaat – natriumchloride – kaliumchloride – De andere stof in dit middel is natriumsaccharinaat.

Aanverwante producten: