MOVIPREP SINAAS (2X2ZAK)

ARTIKELNUMMER: 2735967 Categorieën: ,

 20,56  19,53

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Moviprep Sinaas is een laxeermiddel met sinaasappelsmaak dat verpakt is in vier zakjes. Er zijn twee grote zakjes (‘zakje A’) en twee kleine zakjes (‘zakje B’). U hebt al deze zakjes nodig voor één behandeling. Moviprep Sinaas is geïndiceerd voor gebruik bij volwassenen om de darmen te reinigen als voorbereiding op een onderzoek. Moviprep Sinaas maakt uw darmen leeg, zodat u mag verwachten dat u een waterige stoelgang zal hebben.

Gebruik:

Moviprep mag niet ingenomen worden door kinderen en jongeren tot 18 jaar

De geadviseerde dosering is 2 liter oplossing, die op de volgende manier wordt bereid: Deze verpakking bevat twee doorzichtige folies die elk twee zakjes bevatten: zakje A en zakje B. Elk paar zakjes (A en B) moet opgelost worden in water om één liter oplossing te bereiden. Deze verpakking is bijgevolg voldoende om twee liter Moviprep oplossing te bereiden.

Zie bijsluiter.

Zwangerschap/borstvoeding:

Er zijn geen gegevens beschikbaar over het gebruik van Moviprep tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding; daarom mag het alleen worden gebruikt als de arts dit noodzakelijk vindt. Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Samenstelling:

Zie bijsluiter.

Aanverwante producten: