ETIXX SPORT HYDRO (45TABL)

ARTIKELNUMMER: 3436789 Categorieën: ,

 25,99  24,69

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

De Sport Hydro Tabs zijn ideaal voor alle atleten die goed gehydrateerd willen sporten zonder extra calorieën in te nemen. Deze bruistablet is geschikt om de elektrolyten aan te vullen die je verliest als je zweet.
Zeer sterk aanbevolen: in warme en vochtige omstandigheden, bij tropische temperaturen, voor sporters met erg zout zweet, i.e. “salty sweaters” (te herkennen aan de witte zweetcirkels op kledij), voor sporters die tekenen van uitdroging vertonen (droge mond, dorst, hoofdpijn, oververhitting, concentratieverlies, krampen, …)

Gebruik:

1/2 bruistablet op in 500 ml water. Bij overmatig zweten of warme temperaturen: los 1 bruistablet op in 500 ml water.

Samenstelling:

Voedingszuur: citroenzuur – Elektrolyten: natriumcarbonaat, natriumchloride, natriumcitraat,  kaliumchloride, calciumcarbonaat, magnesiumcarbonaat – Aroma (melk) – rodebietensappoeder – inuline – Zoetstof: sucralose.

Aanverwante producten: