YULIV COLLAGEN BOOST MIX (300G)

ARTIKELNUMMER: 4582144 Categorieën: ,

 44,95  42,70

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

Yuliv Collagen Boost zorgt voor een dagelijkse aanvulling van het belangrijkste eiwit (collageen) in ons lichaam. Dit helpt niet alleen gewrichtspijnen te ontlasten, het zorgt eveneens voor sterkere nagels en meer haarvolume. Bovendien zorgt het voor een strakkere huid met minder rimpels en cellulitis. Ook na een chirurgische ingreep kan het bijdragen tot een vlotter herstel.

Werking: Tot 90% van de collageenpeptiden wordt na inname geabsorbeerd door het lichaam. Het gehydroliseerd collageen met een moleculair gewicht tussen de 2000 à 5000 dalton is ideaal voor absorptie en zal via de bloedbaan de fibroblasten bereiken die gestimuleerd worden voor extra collageenaanmaak.

Gebruik:

Mix 2 eetlepels (+/- 10g) in een drankje naar keuze (+/- 200ml). Smaakt het lekkerst in koffie, thee of vruchtensap. Voor een optimaal resultaat is het aangewezen om Yuliv Collagen Boost langdurig te gebruiken, min. 60 dagen.

Samenstelling:

10.000mg Collageen (type I) – Vitamine C (80mg).

 

Aanverwante producten: