ETIXX CARBO GY (1000G)

ARTIKELNUMMER: 2755726 Categorieën: ,

 35,99  34,19

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

Etixx Carbo-Gy levert koolhydraten in grote dosissen. Het voedingssupplement is dan ook geschikt voor iedereen die een grote brandstofaanvoer nodig heeft, bv. in de voorbereidingsfase voor intensieve duurinspanningen (triatlon, marathon, wielrennen …) of tijdens een zwaar trainingsblok voor teamsporten (vb. rugby). Je kunt deze drank ook gebruiken vóór een training om de energievoorraad maximaal aan te vullen of tijdens een training om je energieniveau op peil te houden. Drink Etixx Carbo-Gy gerust ook warm. De ideale energiedrank voor trainingen of wedstrijden bij koud weer.

Gebruik:

Als carbo-loader: 70g (4 schepjes) in 500ml water.
VOOR (1,5-4u voor*): 70g (4 schepjes) in 500ml water.
TIJDENS: 70g (4 schepjes) in 500ml water.

* De dag van de wedstrijd wordt aangeraden om Carbo-Gy te drinken tijdens de pre-competitiemaaltijd. Dit kan zowel als koude drank of als warme vruchtenthee.
** Tijdens de wedstrijd en training is Carbo-Gy geschikt bij koud weer en wanneer tijd voor drinken en eten beperkt is.

Samenstelling:

Rode vruchten: Fructose – Maltodextrine – Voedingszuur: citroenzuur – Aroma – Nicotinamide – Thiamine hydrochloride – Riboflavine – Pteroylmonoglutaminezuur.

Aanverwante producten: