ETIXX CARNITINE (30TABL)

ARTIKELNUMMER: 2931962 Categorieën: ,

 23,50  22,33

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

L-Carnitine is een drievoudig gemethyleerd aminozuur dat op natuurlijke wijze in uw lichaam wordt aangemaakt. L-Carnitine is een belangrijke co-factor in het vetverbrandingsproces. Het helpt als transporteur bij de verbranding van vetzuren in de mitochondriën (energie-aanmakers in de cellen), waar ze in energie worden omgezet. Daarnaast verhindert CARNITINE 1000 de opbouw van melkzuur (lactaat productie), stimuleert het de omzetting van glucose naar energie en ondersteunt CARNITINE 1000 het zuurstoftransport (betere hartfunctie). Na het sporten vermindert CARNITINE 1000 de spierbelasting waardoor er een snellere recuperatie plaatsvindt.

Gebruik:

2 tabletten per dag

Het is aangetoond dat carnitine langdurig dient te worden ingenomen vooraleer spiercarnitinelevels optimaal verhoogd zijn.

Tip: Neem carnitine in bij een koolhydraatrijke maaltijd/snack.

Samenstelling:

L-carnitine tartraat – Vulstof: microkristallijne cellulose – Verstevigingsmiddel: mono- en diglyceriden van vetzuren – Antiklontermiddellen: siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren – Vulstof: polyethyleenglycol – Nicotinamide – Pyridoxinehydrochloride.

Aanverwante producten: