PURE ENCAP COLLAGEN JS (60CAPS)

ARTIKELNUMMER: 4235081 Categorieën: ,

 40,08  38,08

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

Natuurlijk collageen met hyaluronzuur en chondroïtinesulfaat. Collageenvezels zorgen voor structuur, stevigheid en elasticiteit van het bindweefsel, onder meer in de huid. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die dankzij haar sterk waterbindend vermogen de elasticiteit en zachtheid van de huid helpt behouden. Hyaluronzuur werkt tevens als smeerolie voor wie actief wil blijven of graag sport, zelfs op oudere leeftijd. Ook chondroïtine is een lichaamseigen stof en komt van nature voor in collageenrijke weefsels zoals de huid. Met het ouder worden neemt de hoeveelheid collageen, hyaluronzuur en chondroïtine in het lichaam af en kan extra aanvulling zinvol zijn.

Gebruik:

Dagelijks 2 tot 4 capsules, verspreid over de dag, bij een maaltijd met een glas water (250 ml).

Samenstelling:

Per 2 capsules: Gehydrolyseerd collageen complex (BioCell Collagen®) bevat: 60% gehydrolyseerd collageen 600 mg, 20% chondroïtinesulfaat 200 mg, 10% hyaluronzuur 100 mg – capsule: hydroxypropyl methylcellulose – antioxidant: L-ascorbyl 6-palmitaat.

Aanverwante producten: