ELIMAX SHAMPOO (250ML)

ARTIKELNUMMER: 3496171 Categorieën: ,

 26,95  25,60

Doodt luizen en neten. Beschermt tot 3 dagen. Effectief in 1 behandeling. Bevat geen insecticiden en siliconen.

Gebruik:

Stap 1: Aanbrengen: breng rechtstreeks op de hoofdhuid aan alsook over de volledige lengte van het droge haar. Verzadig haar en hoofdhuid volledig. Zorg ervoor dat je het gebied achter de oren en de achterkant van de nek bedekt. Masseer het product grondig in het haar. Laat de behandeling 5 tot maximaal 15 minuten inwerken (niet langer).

Stap 2: Kammen: Kam het haar met een gewone kam of borstel om eventuele knopen in het haar te verwijderen. Verdeel het haar in 4 delen. Kam vervolgens elk deel met de Elimax luizenkam met fijne tanden, begin zo dicht mogelijk bij het hoofd. Kam altijd van boven op het hoofd naar beneden. Verwijder elk luis/neet met de luizenkam. Elke haarlok die luis-/neetvrij is, kan naar één kant gelegd worden.

Stap 3: Wassen: Breng na 5 tot maximum 15 minuten (inclusief kammen) wat water aan op het haar, het is belangrijk dat het haar wat natter gemaakt wordt om de shampoo te doen schuimen. Spoel na de shampoobeurt het haar grondig uit met water. Controleer het haar voor de volgende 7 dagen. Herhaal indien nodig de behandeling. Gebruik geen haardroger.

Samenstelling:

Gehydrogeneerde dideceen – MIPA laureth sulfaat – Laureth-4 – Cocamide dea – LPF (sesamolie, acrylcopolymeer) – Parfum.

Dit product is een medisch hulpmiddel.

Aanverwante producten: