FURACINE OPL DRESSING (375G)

ARTIKELNUMMER: 2504389 Categorieën: ,

 42,60  40,47

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Furacine Oplossing en Furacine Soluble Dressing (wateroplosbare zalf) zijn middelen tegen besmetting van de huid op basis van nitrofural, bestemd voor uitwendig gebruik.

Gebruik:

Besmette wonden: Na schoonmaken van de wonde, Furacine Soluble Dressing direct op de wonde aanbrengen. Ook kan Furacine Soluble Dressing eerst op een gaasverband worden aangebracht dat op de wonde wordt gelegd.

Brandwonden: De eerste stap bij elke brandwonde is 15 minuten lang spoelen met koud water om het inbranden te beperken. Daarna Furacine Soluble Dressing aanbrengen op dezelfde manier als aangegeven voor besmette wonden. Ernstige verbrandingen moeten in een ziekenhuis behandeld worden.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is nitrofural 2 mg/g of 2 mg/ml – De andere stoffen in dit middel zijn Furacine Soluble Dressing: macrogol 300, 1000, 3000.

Dit product mag niet naar Nederland verzonden worden (uitsluitend recept).

Aanverwante producten: