COREGA TRIPLE ACTION (70G)

ARTIKELNUMMER: 4393468 Categorieën: ,

 9,56  9,08

Uitverkocht

Corega Triple Action is geformuleerd om 12 uur mee te gaan. Sterke hechting de hele dag lang. Helpt voedselresten onder uw tandprothese te voorkomen. Biedt meer comfort dankzij een goed passende prothese. Frisse muntsmaak. Zinkvrije formulering.

Gebruik:

Aanbrengen: Reinig uw tandprothese en droog ze goed af. Breng korte streepjes kleefcrème aan, niet te dicht bij de rand van uw prothese. Spoel uw mond voordat u de prothese plaatst. Druk de prothese op zijn plaats, houd goed vast en bijt enkele seconden om de prothese vast te zetten. Breng niet meer dan één keer per dag aan.

Verwijderen: Spoel de mond met water. Verwijder uw tandprothese door ze langzaam heen en weer te bewegen. Verwijder het restant van de kleefcrème van uw tandprothese en mond met warm water en een zachte tandenborstel. Gebruik een Corega gebitsreiniger om de prothese grondig te reinigen en spoel dan met water.

Samenstelling:

calcium/natrium PVM/MA-copolymeer – cellulosegom – minerale olie – smaakstoffen – aluminiumpigment (rood 30) – calciumpigment (rood 7).

Aanverwante producten: