TOULARYNX DEXTROMETHORPHAN FORTE (160ML)

ARTIKELNUMMER: 3433976 Categorieën: ,

 11,31  10,74

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Droge en storende hoest.

Gebruik:
Vanaf 12 jaar: maximaal 4 x per dag 10 ml
Kinderen 6-12 jaar: maximaal 4 x per dag 5 ml.
niet toedienen aan kinderen < 6 jaar.

Zwangerschap/borstvoeding:
Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Er is geen informatie beschikbaar over de transfer van dextromethorfan doorheen de placenta. Uit voorzorg dient men het gebruik van Toularynx dextromethorphan forte te vermijden gedurende de eerste drie en de laatste drie maanden van de zwangerschap.

Het gebruik van Toularynx dextromethorphan forte tijdens de periode van borstvoeding dient te worden vermeden omdat het kan leiden tot een onderdrukking van de ademhaling van de pasgeborene.

Samenstelling:
De werkzame stof in Toularynx dextromethorphan forte is dextromethorfan HBr monohydraat 3 mg/ml. De andere stoffen in Toularynx dextromethorphan forte zijn natriumsaccharine – sorbitol oplossing 70% – methylparahydroxybenzoaat – propylparahydroxybenzoaat – propyleenglycol – perzikaroma – natriumcyclamaat – gezuiverd water.

Aanverwante producten: