PARASINEG EG 500/30MG (30TABL)

ARTIKELNUMMER: 3639416 Categorie:

 13,10  12,45

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Verlicht de symptomen van verkoudheid en griep zoals pijnklachten, koorts, verstopte neus en bijholten (congestie). De tabletten bevatten paracetamol, een pijnstillend en koortswerend geneesmiddel dat pijnklachten en koorts verlicht, en pseudo-efedrine, een decongestivum, een middel dat de zwelling in de verstopte neus en bijholten doet verminderen.

Gebruik:

Volwassenen en adolescenten in de leeftijd van 15 jaar en ouder (met een gewicht van 50 kg en meer: 1 tot 2 tabletten om de 4 – 6 uur, tweemaal of driemaal daags.

Zwangerschap/borstvoeding: 

Het gebruik van PARASINEG wordt afgeraden tijdens zwangerschap. Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Samenstelling:

De werkzame stoffen in PARASINEG zijn: 500 mg paracetamol en 30 mg pseudoefedrinehydrochloride per tablet. De andere stoffen in PARASINEG zijn: Gepregelatineerd maiszetmeel – crospovidon – povidon K30 – stearinezuur – microkristallijne cellulose – natriumzetmeelglycolaat type A – magnesiumstearaat

Aanverwante producten: