MINIPLASCO NACL 0,9% 20ML BRAUN (20AMP)

ARTIKELNUMMER: 0819102 Categorieën: ,

 15,91  15,11

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

MINIPLASCO NACL 0,9% 20ML BRAUN

Dit geneesmiddel is een oplossing van natriumchloride die wordt toegediend via injectie. Het bevat natriumchloride in een concentratie die overeenkomt met de concentratie van zouten in het bloed. Het wordt gebruikt om andere elektrolyten of geneesmiddelen toe te dienen.

Gebruik:

Het geneesmiddel wordt gebruikt voor het voorbereiden van injecties (preparaten toegediend door een spuit). Het wordt toegediend in een ader (intraveneus gebruik) of onder de huid (subcutaan gebruik). De hoeveelheid van het geneesmiddel die u krijgt is afhankelijk van de gegeven instructies voor het op te lossen of te verdunnen geneesmiddel.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u geneesmiddelen gebruikt. Specifieke risico’s met betrekking tot het gebruik van dit geneesmiddel tijdens zwangerschap zijn niet bekend.

Specifieke risico’s met betrekking tot het gebruik van dit geneesmiddel wanneer u borstvoeding geeft zijn niet bekend.

Samenstelling:

De werkzame stof in Mini-Plasco NaCl B. Braun 0,9 % is natriumchloride. Elke ml van de oplossing bevat 9,0 mg natriumchloride. De andere stof is water voor injecties.

Aanverwante producten: