ARKOCAPS TIJM BIO (45CAPS)

ARTIKELNUMMER: 4138079 Categorieën: ,

 11,90  11,31

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

ARKOCAPS TIJM BIO (45CAPS)

Arkocapsules® Tijm is een voedingssupplement, speciaal geformuleerd voor personen die een goed ademhalingscomfort wensen te behouden.

Tijm (Thymus vulgaris L.), onder zijn gebruikelijke vorm, is een belangrijke plant in de farmacopee en in het bijzonder in het zuiden van Frankrijk waar hij van nature groeit. Naast zijn aromatisch gebruik in de Provençaalse keuken, wordt deze plant ook in de fytotherapie gebruikt.

Tijm is interessant in de winter, bij ademhalingsongemakken die in dit seizoen heel vaak voorkomen. Het helpt de bovenste luchtwegen vrij te maken en in het bijzonder de neus.

Gebruik:

Vanaf 12 jaar: 1 capsule ‘s morgens, ‘s middags en ‘s avonds vóór de maaltijden innemen met een groot glas water (3 capsules/dag).

Samenstelling:

Poeder (integraal totum) van blad van BIO Tijm (Thymus vulgaris L.) – Capsule 100% van plantaardige oorsprong: Hydroxypropylmethylcellulose.

Aanverwante producten: