BISOLVON SIROOP (200ML)

ARTIKELNUMMER: 3028966 Categorieën: ,

 11,36  10,79

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

BISOLVON is bestemd voor kinderen vanaf 2 jaar voor de behandeling van aandoeningen van de luchtwegen die gepaard gaan met afscheiding van kleverig slijm: acute bronchitis, tracheobronchitis, chronische bronchitis, chronische bronchopulmonale aandoeningen, acute sinusitis en chronische sinusitis.

Gebruik:

Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 2 jaar.

Volwassenen en kinderen ouder dan 10 jaar: 1 maatje siroop (= 5ml), tot 3 x per dag.
Kinderen van 5 tot 10 jaar: ½ maatje siroop (= 2,5 ml), tot 3 x per dag.
Kinderen van 2 tot 5 jaar: 1/4 maatje siroop (=1,25 ml), tot 3 x per dag, afhankelijk van het gewicht van het kind.

Zwangerschap/borstvoeding:

Er zijn beperkte gegevens beschikbaar over het gebruik van broomhexine tijdens de zwangerschap. Uit voorzorg heeft het de voorkeur het gebruik van BISOLVON te vermijden tijdens de zwangerschap. Er is onvoldoende informatie over de uitscheiding van broomhexine of broomhexinemetabolieten in de moedermelk. Uit beschikbare farmacodynamische/toxicologische gegevens bij dieren blijkt dat broomhexine/metabolieten in melk worden uitgescheiden. Risico voor zuigelingen kan niet worden uitgesloten. BISOLVON mag niet worden gebruikt in de periode dat borstvoeding wordt gegeven. Er zijn geen studies verricht naar het effect van BISOLVON op de vruchtbaarheid bij de mens. Op grond van de beschikbare preklinische ervaring zijn er geen aanwijzingen voor mogelijke effecten van het gebruik van broomhexine op de vruchtbaarheid.

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is: Broomhexinehydrochloride 8 mg/5 ml. – De andere stoffen in dit middel zijn: Levomenthol – Kersenaroma – Chocolade-aroma – Benzoëzuur – Vloeibaar maltitol – Sucralose – Gezuiverd water.

 

 

Aanverwante producten: