LACRINORM OOGGEL (10G)

ARTIKELNUMMER: 0389510 Categorieën: ,

 7,69  7,31

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Lacrinorm bevat een aktief bestanddeel: carbomeer. Dit geneesmiddel is een gel voor de ogen, die wordt gebruikt om droge ogen te behandelen. De gel bevochtigt en smeert tijdelijk het oogoppervlak. Lacrinorm kan ook gebruikt worden als kunstmatig smeermiddel bij het dragen van harde contactlenzen, en zorgt zo voor het comfort over een lange periode.

Gebruik:

De veiligheid en werkzaamheid van Lacrinorm bij kinderen en adolescenten in de dosering aanbevolen bij volwassenen is vastgesteld op basis van klinische ervaring. Er zijn echter geen data uit klinische studies beschikbaar.

De gebruikelijke dosering is 1 druppel in elk oog, 2 tot 4 keer per dag, en elke keer als u last heeft van droge ogen. Wacht minstens 40 minuten tussen elke indruppeling.

Enkel voor de bevochtiging van harde contactlenzen !

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is carbomeer 980: 2 mg per g gel. – De andere stoffen in dit middel zijn natriumhydroxide – sorbitol – gezuiverd water – benzalkoniumchloride.

Aanverwante producten: