CERULYX OPL (10ML)

ARTIKELNUMMER: 0105965 Categorieën: ,

 8,47  8,05

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Voor het oplossen van proppen oorsmeer in de uitwendige gehoorgang.

Gebruik:

Kinderen en jongeren tot 18 jaar: Er zijn geen gegevens bekend.

De gebruikelijke dosering is:
• Als u zachte oorsmeerproppen in het oor heeft: laat enkele druppels in het oor vallen terwijl u het hoofd enkele minuten naar de andere zijde gebogen houdt. Daarna het oor spoelen.
• Als u harde oorsmeerproppen of proppen van huidschilfers in het oor heeft: leeg de druppelteller in het oor terwijl u het hoofd naar de andere zijde gebogen houdt. Doe dit 3 maal per dag gedurende de 3 à 4 dagen net vóór de verwijdering van de oorsmeerprop.
• Als u Cerulyx gebruikt om het oor te reinigen: laat enkele druppels in het oor vallen terwijl u het hoofd naar de andere zijde gebogen houdt. Doe dit 3 maal per dag gedurende de 4 tot 6 dagen net vóór de reiniging door een specialist.

Zwangerschap/borstvoeding:

Er zijn geen contra-indicaties bekend. Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is xylol: een mengsel van xyleenisomeren 455 mg/10 ml – De andere stoffen in dit middel zijn alfatocoferolacetaat – lavendelolie – amandelolie.

Aanverwante producten: