ARKORELAX CANNABIS SATIVA (30TABL)

ARTIKELNUMMER: 4265757 Categorieën: ,

 23,90  22,71

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

Helpt u ontspannend te blijven tijdens kortstondig stressvolle periodes en respecteert tegelijkertijd het natuurlijke evenwicht van uw lichaam, dankzij de combinatie van 2 adaptogene planten(Rhodiola en Eleutherococcus) met Magnesium en Vitamine B6. Het bevat ook Hennepzaadolie.

Gebruik:

Vanaf 15 jaar:
Punctuele stress: 2 tabletten ‘s morgens.
Tijdelijke intensievere stress (examen, overbelasting,…): 3 tabletten per dag (2 ‘s morgens en 1 ‘s middags).
Innemen met een groot glas water. Niet innemen na 17 uur.

Zwangerschap/borstvoeding:

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en de borstvoeding.

Samenstelling:

Magnesiumglycerofosfaat – Vulstof : cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, calciumfosfaat – Extract van wortel van Eleutherococcus (Eleutherococcus senticosus) – Extract van de wortel van Rhodiola (Rhodiola rosea) – Hennepzaadolie (Cannabis sativa) -Antiklontermiddel: mono- en diglyceriden van vetzuren, vernette carbomethylcellulose – Vitamine B6 – Antioxidant: rijk extract van tocoferolen. Omhulsel: Glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, talk, hydroxypropylcellulose – Gemodifi ceerd zetmeel – Triglyceriden met gemiddelde keten.

 

Aanverwante producten: