BIOMELATONINE COMPLEX (180CAPS)

ARTIKELNUMMER: 3383841 Categorieën: ,

 20,95  19,90

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

Bio-Melatonine Complex herstelt de slaapcyclus. Het bevat naast melatonine ook nog de stof niacine (Vit B3). Voor de aanmaak van melatonine heeft ons lichaam de grondstof L-tryptofaan nodig. Dezelfde grondstof is ook nodig om niacine aan te maken. Dankzij de toevoeging van 10 mg niacine, hoeft het lichaam de L-tryptofaan echter niet te gebruiken om zelf niacine aan te maken en kan L-tryptofaan volledig gebruikt worden om melatonine aan te maken.

Gebruik:

1 tablet per dag laten smelten onder de tong (sublinguaal), kort voor het slapengaan.

Zwangerschap/borstvoeding: 

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en de borstvoeding.

Samenstelling:

Per tablet: Zoetstof: xylitol – natuurlijk tomatenpoeder (Lycopersicon esculentum) – smaakversterker: glycine – nicotinezuur (Vitamine B3) 10 mg – vulstof: maltodextrine – verstevigingsmiddel: polyvinylpyrrolidon – antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren – frambozen-aroma – melatonine (0,29mg).

Aanverwante producten: