CEDIUM SPRAY (50ML)

ARTIKELNUMMER: 1080886 Categorieën: ,

 10,25  9,74

Uitverkocht

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

CEDIUM SPRAY

Cedium benzalkonium wordt gebruikt om kleine kwetsuren, oppervlakkige wondjes, snijwondjes, schrammen, brandwondjes en insectenbeten te ontsmetten en om de huid te reinigen vóór het aanbrengen van een pleister, om ontstekingen te voorkomen.

Gebruik:

Container met druppelpipet: breng 2 à 3 maal per dag enkele druppels rechtstreeks aan op de wond of met behulp van een steriel kompres. Laten drogen zonder af te vegen. Als u de huid eerst met water en zeep moet wassen, grondig spoelen om alle zeepsporen te verwijderen. De toepassing na elke wasbeurt herhalen. Dit product maakt geen vlekken.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger worden, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Dit geneesmiddel is bestemd voor een plaatselijke uitwendige behandeling. Het kan worden gebruikt tijdens zwangerschap en borstvoeding, op voorwaarde dat rekening wordt gehouden met de genoemde voorzorgen. Het wordt echter aangeraden de behandelende arts hiervan op de hoogte te brengen.

Samenstelling:

De werkzame stof in Cedium benzalkonium is benzalkoniumchloride 1 mg/ml – De andere stoffen in Cedium benzalkonium zijn natriumedetaat – dinatriumwaterstoffosfaat dihydraat – mononatriumdiwaterstoffosfaat dihydraat – natriumchloride – gezuiverd water.

Aanverwante producten: