DETTOLMEDICAL CHLOROXYLENOL 4,8% (1L)

ARTIKELNUMMER: 2677292 Categorieën: ,

 14,99  14,24

Uitverkocht

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

DETTOLMEDICAL CHLOROXYLENOL 4,8%

Dettolmedical Chloroxylenol 4,8% Concentraat voor oplossing voor cutaan gebruik vormt na verdunning in water een melkachtige oplossing. Het is een topisch ontsmettingsmiddel dat wordt gebruikt om kleine wondjes zoals snijwonden, schrammen en insectenbeten te reinigen.

Gebruik:

Het is geconcentreerd en moet verdund worden voor gebruik.

Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 maanden.

Enkel voor gebruik op de huid: Snijwonden, beten, schaafwonden en insectenbeten – Verdun 50 ml Dettolmedical Chloroxylenol 4,8% Concentraat met water tot 1 l (een 1/20-verdunning) en was de aangetaste plaats met die oplossing. Bedek met een droog kompres of verband.

Zwangerschap/borstvoeding:

Dettolmedical Chloroxylenol 4,8% Concentraat voor oplossing voor cutaan gebruik kan gebruikt worden tijdens de zwangerschap onder medisch toezicht. Het wordt niet aanbevolen Dettolmedical aan te brengen op de huid van de borsten tijdens borstvoeding.

Samenstelling:

Het werkzame bestanddeel is chloroxylenol 4,8 mg/100 ml concentraat voor oplossing voor cutaan gebruik. – De andere bestanddelen zijn pijnboomolie, isopropylalcohol – castoroliezeep – karamel (E150c) – gezuiverd water.

Aanverwante producten: